Afspraak maken

Home / Afspraak maken

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag t/m donderdag tussen 8.30 uur en 12.00 telefonisch contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer 0522 – 47 19 47.

Als u een pijnklacht of afgebroken stukje heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op. Wij proberen u dan dezelfde dag te helpen.

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Als u uw afspraak niet kan nakomen, verzoeken wij u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Als u uw e-mailadres aan ons doorgeeft, krijgt u een dag van te voren een afspraakherinnering via de mail.

Medische gegevens

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk ontvangt u een gezondheidsvragenlijst met het verzoek deze in te vullen. Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent (eventuele wijzigingen in) medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties en afwijkingen.

WIJ NEMEN OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE PATIËNTEN AAN EN HANTEREN GEEN WACHTLIJST. HOUD ONZE WEBSITE OF ONZE FACEBOOKPAGINA IN DE GATEN VOOR ACTUELE INFORMATIE.